Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@22:16:55 GMT

مدارس بوکان، مهاباد و سردشت فردا /شنبه/ تعطیل است

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۵۷۰۸۳

مدارس بوکان، مهاباد و سردشت فردا /شنبه/ تعطیل است

مهاباد - ایرنا - بارش برف و یخبندان مدارس شهرهای بوکان، سردشت و مهاباد در جنوب آذربایجان غربی را فردا /شنبه 27 بهمن ماه/ به تعطیلی کشاند.

مدیر آموزش و پرورش بوکان جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به علت بارش برف و یخبندان فردا مدارس این شهرستان در برخی مقاطع تحصیلی تعطیل است.
سلیمان مام عزیزی افزود: به علت لغزنده بودن سطح معابر مدارس تمام مقاطع روستایی در 2 نوبت صبح و بعدازظهر و مقطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم مدارس شهر بوکان در نوبت صبح تعطیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس آموزش و پرورش سردشت نیز گفت: مدارس مقطع پیش دبستانی و ابتدایی شهری و روستایی و همچنین متوسطه اول روستاهای این شهرستان در نوبت صبح تعطیل است.
سیدنجم الدین سمیعی اضافه کرد: در صورت تداوم بارش برف و یخبندان شبانه وضعیت تعطیلی یا دایر بودن مدارس تکاب در نوبت بعدازظهر نیز فردا اعلام خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش مهاباد نیز گفت: مدارس تمام مقاطع روستایی این شهرستان در نوبت صبح فردا / شنبه/ به علت بارش برف تعطیل است.
کامبیز شاوله اظهار داشت: با توجه به احتمال تداوم بارش برف تا ساعات اولیه صبح و برودت و لغزنده بودن مسیرهای مواصلاتی تمام مدارس روستاهای مهاباد شامل بخش مرکزی و خلیفان و روستاهای توابع این شهرستان در نوبت صبح شنبه تعطیل است.
بارش برف که از ظهر امروز نقاط مختلف جنوبی آذربایجان غربی را فرا گرفته، همچنان ادامه دارد و موجب لغزندگی معابر و کندی تردد در محورهای مواصلاتی نیز شده است.
7510/6185/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آموزش و پرورش برف تعطيلي مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۷۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!

به گزارش خبرآنلاین، شاید در اکثر نقاط ایران نوروز با برگزاری مراسم سیزده بِدَر تمام شود، اما در شهر قزوین مردم همچنان بعد از روز سیزده برای عید دیدنی به خانه‌های یکدیگر می‌روند، شیرینی سنتی و میوه و چایی هم برقرار است، چراکه هنوز بهار به روز پنجاه نرسیده؛ ۱۹ اردیبهشت که شد، دیگر از مهمانی نوروزی خبری نیست، حالا همه باید پنجاهمین روز بهار را جشن بگیرند، درست مانند سیزده بدر، اما با یک تفاوت، در پنجاه بدرِ قزوینی‌ها، مردم به باغستان‌ سنتی می‌روند، تقریباً در جنوبی‌ترین نقطه شهر، آن‌جا بساط آش رشته و دُیماج برپا می‌کنند، بعلاوه‌ یک درخواست، آن هم طلب باران. این مراسم برای اهالی این شهر آن‌قدر دارای اهمیت است که امروز آموزش و پرورش این شهر مدارس نوبت بعدازظهر را تعطیل کرد، در اطلاعیه اداره کل آموزش و پرورش قزوین دلیل این تعطیلی حضور دانش آموزان و اولیا در مراسم سنتی پنجاه بدر و جلوگیری از ترافیک شهری در نوبت عصر روز چهارشنبه اعلام شده است.

دراین‌باره محمدحسین سلیمانی، پژوهشگر تاریخ، درباره مراسم پنجاه بدر می‌گوید: «پیشینه آیین پنجاه بدر به پیش از دوره اسلامی بازمی‌گردد و حداقل از دوره ساسانی که شهر قزوین تاسیس شد این آیین در پنجاهمین روز هر سال برگزار می‌شود.»

او در گفت‌وگویی با ایلنا بیان می‌کند که: «پنجاه بدر جزء معدود آیین‌هایی است که با گذشت حدود هزار و هشتصد سال از تاسیس شهر قزوین هنوز پابرجا است و مردم قزوین عصر روز نوزدهم اردیبهشت به مصلای جنوبی قزوین رفته و اگر در آن سال بارندگی خوبی بوده، به درگاه الهی شکرگزاری می‌کردند و اگر هم با خشکسالی و کاهش نزولات آسمانی مواجه بودند در تمنای باران دست به دعا برداشته و به نیایش می‌پرداختند.»

همچنین مجتبی عباسی، کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی قزوین به ایرنا گفته: «زمان دقیقی در خصوص این آیین که در سال ۱۳۸۹ با شماره ۱۸۵ در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده است وجود ندارد، اما آنطور که از برخی شواهد پیداست ریشه برگزاری این مراسم به پیش از اسلام بازمی‌گردد و پس از اسلام نیز با برگزاری آئین‌های دینی مانند نماز ادامه یافته است، با توجه به اینکه شهر قزوین در اقلیمی گرم و خشک قرار دارد، طلب باران برای باروری زمین‌های زراعی و دشت قزوین باعث پدید آمدن این آیین سنتی شده است.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904348

دیگر خبرها

  • شهردار شهر ربط معارفه شد
  • برف نیمه اردیبهشت مدارس این شهر را تعطیل کرد/ عکس‌
  • مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!
  • مدارس نوبت عصر این شهر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر قزوین تعطیل شد
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر شهر قزوین «پنجاه‌به‌در» تعطیل است
  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • آغاز بارش باران در مناطق مختلف ایلام/بارش ها تا فردا ادامه دارد